Sunday, March 27, 2011

Cara nak bagi mata nampak bulat (untuk wanita sahaja)

Hai geng semua, untuk kali ni wp(world peace) nak share satu video tentang teknik make up yg akan membuatkan mate korang nampak bulat (comel2 cam anime gitu)
Kpd geng2 yg nak tahu camne bleh la tgk video ni dan lepas tengok nanti try la, tp klu tetap nampak kecik jgk mate korang itu wp takleh la nk kate ape.. hehehe...


Kpd geng lelaki klu nk try pun bleh jgk walaupun dh cakap utk pompuan aje, dasar degil tul korang ni kan..:)
Ape2 pun layan je la video ni...

p.s.. awek dalam video ni mmg cun siot!!, bleh buat calon menantu kak limah... wp pun suke yg camnie..:P

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Outbrain