Monday, April 25, 2011

Muke Lagend Tapi Hati Jambu

Betul kata2 "Don't judge a book by it's cover", macam ni punyer badan ketul2 pun minat nyanyi feeling2 pastu post kat internet. hahaha, lawak tul...
Suare pun xde la sedap sangat, tp ape2 pun WP respect juge kat die ni yg xmalu tuk meng expresi kan diri sendiri ke tahap bangang macam gaban... huhuhu...


Jom layan, bagi yg minat tengok American Idol tu bleh la bagi komen ala2 Simon Cowell lepas ni... hehehe...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Outbrain