Sunday, May 8, 2011

Budak sekolah kena tangkap basah

Gejala sosial yang membelenggu remaja masa kini amat membimbangkan terutama dikalangan pelajar sekolah yg dengan begitu mudah menyerahkan maruah dan harga diri mereka untuk menjadi bahan pemuas nafsu lelaki2 berhidung belang. Murah sungguh anak2 gadis zaman sekarang yg banyak terpengaruh dengan gaya hidup orang barat dan tidak lagi mengenal halal dan haram. Pada pendapat WP semua ini salah mak bapak yg walaupun kadang2 tak bersalah... Malas la cakap ape lagi, terpulang kpd masing2 untuk muhasabah diri dan kembali ke jalan yg diredhai Allah... 


Bile dah kantoi tahu pulak malu, tp sebelum buat tak pikir yg tuhan tetap melihat setiap perbuatan kite... Harap korang amik iktibar drpd video ni... 


(Harap Maaf: Atas permintaan ramai video diatas telah diremove)

5 comments:

kareem said...

salam bro, niat bro utk reveal benda2 cmni mmg bagus utk amik iktibar tp sebnarnye dah terpesong dari jalan Islam. Agama tak suruh kita bukak aib orang, apatah lagi disebarkan dalam blog siap dgn vdeo lagi tanpa ade cover. Tak elok bukak aib org even perbuatan dia mmg jelas salah dan haram.Sekian..

nenekskinny said...

kareem ,saye suke awk punya comment .kalau betul lah tunjukkan vdeo ni ,sekurang-kurangnya blur kan diorang punya gambar .kalau mereka dah ditangkap ,buat apa yg patut .perbuatan mereka cukup mengaibkan tapi janganlah lagi kita mengaibkan dia lagi dengan menyebar vdeo ini di serata tembapt :)

World Peace said...

kpd kareem & nenekskinny: tq atas komen anda... masalahnya diorg sendiri dah tak kisah soal aib dan maruah diri sendiri dgn melakukan perbuatan yg terkutuk tersebut jd terpulanglah kpd masing2 untuk menilai baik dan buruk... wallahualam...

ape2 pun thanks sekali lagi..:)

pusat said...

itolah kan salah mmg slah, tp x baik kita bsarkan..dia pon manusia biasa bisa melakukan kesalahan..kita yg ada binbing dgn kebaikan dan cara yg betul

Kai said...

btul...hrp admin edit,remove video tu k..xpun kabur kan..aib tu..niat admin mmg baik..ok..sorry

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Outbrain