Monday, May 2, 2011

Gambar Aweks Melayu Berbikini Di Pantai

Ontah gamba sapo la nie yo...  Melayu katonyo dan dokek batu foringgi pulau pinang ditangkapnyo gamba ni ha... Yo ko tak, lantak la... Den sajo jo lotak dalam blog ni ha, buek coci mato geng2 semuo... Tapi satu yo lah posan den, yg pompuan tu jangan diikut plak buek camni sok... Pado lolaki plak, cukop2 la ekau orang tengok tu... 

World Peace: Apo lah yang dibuek budak dokek background tu... Gamaknyo membuek istano pasir...

p.s: Sapo2 xpaham cakap n9 tu, tak dapek la nak nolong... Silo rujuk kamus dewan... hehehe...

1 comment:

Madridista said...

ok.......tertarik inc kayaknya... he he...
kunjungan baliknya ya jika gak ganggu ....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Outbrain