Friday, May 27, 2011

Tutorial Heart Beat, Buat Duit Pakai Blog!

FOLLOW THE STEP BELOW

1. Mula mula klik sini dulu untuk ke website diorang.


2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's terms of service then klik continue.


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.


6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.


7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. Tick I agree and then klik continue.


8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)


9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana, kat sidebar ke, kat top sidebar ke. Copy code yang sesuai ya.


10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate


11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design & add a Gadget & add HTML/JavaScript & pastekan code yang korang dah dapat tadi & save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. :)


Senang kan? Promote heartbeat then you can earn RM0.04 per click.



*feels free to SHARE.... Benda baik buat apa simpan sorang2 bukan? ;D

1 comment:

KING KONG said...

Hi there,

Nice Blog. Please also follow my blog www.streamflo.blogspot.com

thanks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Outbrain