Monday, June 6, 2011

Entri Paling Merapu Setakat Ini


Salam WORLD PEACE.... 

Ape la yg nak WP merepek untuk entri kali ni ye? Idea tolonglah datang kat WP, tetibe je nak merapu dalam blog tapi takde apa2 yang menarik nak share kat korang ni... 

Arghh, tibai je la ikut suke... Kepada yg masih terus membace tuh, maaf la ye klu entri ni macam syok sendiri jer bunyinye... Sebenarnye WP dah malas nak buat entri2 macam yg biase WP buat walaupun banyak bahan, entah le tetibe rase boring la plak buat bende yg same jer.... 

Ape motif blog ni sebenarnye pun WP tak tau le, orang lain ade blog, WP pun ikut buat blog tapi isi sume cilok sana-sini.... Ape2 pun xde la curi, kredit sentiasa letak.... 

Blog ni pun masih baru lagi dan WP masih dalam proses belajar menjadi blogger yg dapat mengemukakan idea2 bernas dalam setiap entri.... Mula2 dulu WP ingat traffic adalah segala-galanya, tapi setelah mula rajin bace blog2 lain baru WP sedar yg untuk menjadi blogger tegar ni bukannya senang.... 

Apetah lagi untuk menjadikan blogging ni sebagai suatu kerjaya, ia memerlukan kita mahir dalam banyak perkara.... Pokok pangkalnya dalam ape jua bidang, rajin usaha pasti jaya....

Dah la, Malas nak tulis lagi..... Adios Amigos.... Peace Yo.... Bubye....

Jumpe lagi dalam entri merapu episod akan datang....

1 comment:

misz eyza said...

setakat ni eyza rasa blog WP lagi hebat dari blog za.don't worry.hihihihihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Outbrain