Thursday, June 2, 2011

Prince William Dan Kate Middleton Bercerai?


Salam buat semua pembaca setia Warkah World Peace....

Tentu korang terkejut kan dengan berita ni, maklumlah diorang kawin bagai nak rak tetibe je nak cerai plak.... Macam artis kat Malaysia je, hehehe.... Tapi berita macam ni biasa dibuat sebagai Hoax jer, biasanya oleh pihak pengiklanan untuk meningkatkan Traffic Web Site.... Macam2 dunia sekarang ni kan dan mungkin ramai yg betul2 percaya dengan berita ni.... Rasanya kalau bende ni betul, mesti Prince William akan umumkan secara rasmi kat media mengenai perceraiannya dengan Kate Middleton.... Bercerai atau tidak, kite tungguuuu.....

Blog Ben Ashaari juga ade melaporkan tentang berita ini, di SINI

Sumber World Peace: The Onion

1 comment:

Nirika said...

bercerai? =.="

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Outbrain