Friday, October 5, 2012

18SX: Gambar Bogel Anak Dara Mandi Telanjang Tanpa Seurat Benang!

KLIK SINI UNTUK INFO TERKINI JAWATAN KOSONG JABATAN, AGENSI, BADAN BERKANUN KERAJAAN DAN GLC

Gambar Anak Dara Mandi Telanjang Di Pedalaman VietnamNak Kenal Wanita Yang Masih Dara?

Rekahan Bibir

Kita dapat mengenal pastinya jika bibir seorang wanita itu sangat mengancam dan berwarna kemerah-merahan. Dan rekahannya pula cantik. Selain itu, bibirnya juga bergaris-garis dan dapat dilihat dengan jelas.

Dahi Yang Berkedut

Gadis yang masih memiliki dara akan mempunyai dahi yang licin. Berbanding dengan dahi wanita yang tidak berdara yang mempunyai lapisan sebanyak tiga lapis walau masih muda. Ini dapat dilihat ketika mereka bercakap, berbual dan ketawa. Kedutan ini adalah berbeza dengan kedutan wanita yang berusia.

Bentuk Punggung

Bentuk punggung juga akan menggambarkan samada seseorang itu masih ada dara atau tidak. Bagi wanita yang tidak memiliki dara, punggunggya akan kelihatan seperti terjatuh ke bawah kerana sel-sel punggungnya mengembang kerana ransangan nafsu ketika melakukan hubungan. Apabila mereka berlari-lari dan bergerak akan kelihatan ianya seperti bergoyang-goyang. Berbeza dengan gadis yang memiliki yang pejal dan tidak bergoyang.

Tumit

Cuba lihat tumit anda. Di hujung tumit anda, cuba picitkan sedikit. Sekiranya selepas picit darah anda akan kembali ke posisi asal dengan cepat, ini bermakna anda masih berdara. Jika tidak, kawasan yang dipicit itu akan pucat dan darah kembali dengan lambat. Awas! Jaga tumit anda. Banyak kepentingan dan rahsianya lagi.

Ini hanyalah kaedah-kaedah untuk anda mengenal samada seseorang itu masih dara atau tidak. Tak payahlah nak pi test kat orang yang dah berkahwin dengan halal. Selain dara-dara yang tadi, kita masih mempunyai dara yang lain iaitu yang berkaitan dengan sensitiviti apabila berhadapan dengan lelaki.

Pipi

Jika pipi gadis itu licin, gebu dan kemerah-merahan serta tidak langsung memakai peralatan solek seperti pemerah pipi, bedak atau cecair pelembab muka, bermakna gadis itu masih berdara.

Gadis yang berdara selalunya tidak suka mengenakan make up. Terdapat juga gadis yang masih suci suka bermake-up, tatepi cara mereka bermake up tidak terlalu menonjol seperti seseorang yang ingin memikat lelaki. Sebagai contohnya sesetengah GRO, bohsia atau pelacur. Mereka akan mengenakan make up keterlaluan kerana mahukan diri mereka kelihatan jelita. tetapi disebalik kejelitaan mereka terserlah suatu rahsia, jelas mereka bukanlah lagi wanita bermaruah.

Pada raut pipi gadis yang masih dara, kelihatan merah apabila disentuh lelaki yang bukan muhrim. Terkadang raut wajah mereka menjadi merah apabila berbual atau berhadapan dengan lelaki. Mereka agak sukar untuk menyesuaikan diri dengan lelaki. Berbanding dengan wanita yang tidak berdara. Mudah sahaja mereka menyesuaikan diri dengan lelaki. Bagi yang sudah berumah tangga, kerana mereka sudah biasa dengan suami mereka. Tetapi pada golongan sebaliknya kerana mereka telah hilang dara dan sensitiviti dengan lelaki kerana sebab-sebabnya yang tadinya.

Kelihatan beberapa garis melintang pada pipi kiri dan kanan seseorang gadis yang telah berhubungan. Jika seseorang itu mempunyai lesung pipi, lesung pipinya kelihatan melekuk ke dalam dan terserlah kejelitaannya. Berbeza dengan gadis yang sudah pernah berhubung, lesung pipinya tidak terlalu dalam dan sisi lekukan itu diikuti dengan garisan yang menyambung lesung pipinya. Garis ini menunjukkan mereka telah tiada dara.

Telinga

Telinga gadis yang mempunyai dara akan kelihatan warna kemerah-merahan dan cantik. Wanita yang tidak punyai dara telinganya akan kelihatan leper dan tidak menawan lagi.

Ketiadaan dara juga dapat dilihat dengan meneliti bentuk pada bahagian telinga kanan dan kirinya. Sedikit anak rambut akan kelihatan sebelah pipinya. Anak rambut ini berjuntai dan lembut serta halus. Anak rambut wanita pula tidak berdaya dan seolah-olah tidak bermaya serta tidak lembut lagi. Ini dapat dilihat jelas jika anak rambut itu ditiup angin. Ia mudah terselerak dan agak tidak teratur ketika ditiup angin dan apabila anak rambut itu kembali pada posisi asalnya. Pipi sisi anak rambut ini juga dilihat agak lebam dan ianya simbol wanita itu telah berkahwin.

Hidung

Hidung sesorang itu juga mampu menunjukkan samada dia pernah disentuh atau tidak. Hidung seorang gadis akan kelihatan menarik dan cantik. kedudukannya juga molek. Di hujung hidungnya kelihatan kemerah-merahan. Ini bukan kerena dia selsema atau ada masalah hidung tetapi ini kerena darah banyak tertumpu pada hidungnya. Jika anda masih dara, lihatlah hidung anda. Apabila hidung seorang gadis disentuh lelaki, hidungnya akan kelihatan begitu merah.

Begitu juga dengan wajahnya. Ini kerana sensitivitinya terhadap sentuhan. Bagi yang tidak merah pada hujungnya apabila disentuh lelaki, ini bermakna dia telah hilang dara sensitif ( dara kecil ).

Mata

Bukan mudah untuk seseorang yang hilang dara ingin menyembunyikan identitinya dari diketahui lelaki yang pandai meneliti. Sebab itu adalah wajar jika kita menjaga maruah dan menundukkan pandangan dari panahan lelaki.

Terdapat tanda lebam atau bergaris di bawah kelopak mata seorang yang tidak berdara. Lebam ini tidak seketara lebam orang yang tidak cukup tidur. Hanya sedikit garis seakan-akan hitam meliputi bawah kelopak mata yang terlipat itu. Iaitu kedutan pada bawah mata jelas dilihat jika si gadis sudah hilang dara.

Gadis yang masih dara, matanya kelihatan berseri dan tiada tanda seperti hitam, lebam atau bergaris-garis halus. Sebaliknya di sekeliling matanya kelihatan rata dan apabila dia ketawa bahagian bawah matanya tidak menampakkan kedutan.

Namun begitu…

Tidak bermakna wanita yang tidak berdara telah hilang keseriannya Sebenarnya, wanita yang telah hilang dara adalah lebih cun daripada gadis. Tidak hairanlah sekiranya janda dan isteri orang semakin menjadi rebutan. ( tak caya tanya suami anda ).

Yang menghilangkan serinya wanita tidak berdara ialah, mereka melakukan perbuatan terkutuk dan maksiat.
Bagi wanita yang berumah tangga secara halal dan mempunyai suami yang memahami..mereka cun 100x ini kerana mengikut kajian,

Rambut Wanita

Rambut wanita lebih cantik dari rambut gadis sekiranya si suami selalu membelainya. Rambutnya semakin lembut dan menawan 100x. Pada wanita yang dah berumah tangga secara halal. Hanya pakai petua biologi dari suami anda. Ini juga akan menjamin keharmonian hidup. Bukan setakat rambut sahaja, malah bibir dan beberapa bahagian lain juga akan menjadi lebih cantik dengan bantuan suami.

Wednesday, October 3, 2012

Jahitan Luka Bersalin Terbuka

Jahitan Luka Bersalin Terbuka - SHAH ALAM : Akibat jahitan luka pembedahan bersalin tidak sempurna, seorang wanita mendakwa mengalami pendarahan teruk hingga memaksanya menjalani pembedahan kali kedua di hospital swasta.

Mangsa, Siti Hajar Bachtiar, 30, terpaksa menderita kesakitan dan mengalami pendarahan selama kirakira dua minggu sebaik dibenarkan pulangkan selepas bersalin melalui pembedahan di sebuah hospital kerajaan pada 24 Ogos lalu.

Menurutnya, dia ditahan di wad hospital itu selama dua hari dan hanya dibenarkan pulang ke rumah pada 26 Ogos namun mengalami kesakitan pada tempat luka pembedahan.

“Saya turut mengalami demam panas dan dibawa ke Klinik Komuniti Sungai Buloh dan doktor yang merawat mengesahkan luka itu akan sembuh dalam tempoh masa dua minggu dan perlu dibersihkan setiap hari berikutan jahitan pembedahan sudah terbuka 1.5 sentimeter,” katanya ketika ditemui, semalam.

Pada 4 September, mangsa mengalami pendarahan teruk hingga memaksanya dikejarkan ke sebuah hospital swasta dan disahkan mengalami kehilangan HB 8.7 gram darah.

“Keadaan saya ketika itu amat lemah dan terpaksa mendapat bekalan darah dan doktor mengesahkan jahitan pembedahan sudah terbuka dan bernanah serta perlu menjalani pembedahan segera,” katanya.

Siti Hajar berkata, pembedahan kedua di hospital swasta hanya dijalankan pada 14 September lalu selepas rawatan pembersihan dilakukan doktor.

Sementara itu bapa mangsa, Bachtiar Affendy, 60, berkata, pihaknya kecewa berikutan aduan yang dibuat tidak dihiraukan pengurusan hospital tersebut.

“Mereka janji untuk siasat tetapi sampai sekarang tidak ada apa-apa berita menyebabkan kami mengambil keputusan mahu membawa perkara ini ke mahkamah,” katanya.

Susulan kejadian itu satu laporan polis dibuat di Balai Polis Kuang pada 17 September lalu. – Sinar Harian

Gambar Pelakon Lucah Paling Cantik Di Dunia

Inilah pelakon seks yang paling cantik di dunia, dikenali sebagai Candace Cage, berumur 22 tahun dan berketinggian 1.63cm. Gadis ini dilahirkan pada 8 Ogos 1990 di Worchester, Massachusetts, tetapi membesar di Boston. Candace memiliki ijazah sarjana muda dalam bidang pendidikan.

Koleksi Gambar Pelacur Di Itali

Berlainan dengan kehidupan pelacur di malaysia yang mana pelacurnya sentiasa berjaga-jaga dari dicekup oleh pihak berkuasa tapi lain pula halnya kehidupan pelacur di negara itali. Kehidupan pelacur di itali berbeza dengan kehidupan pelacur di malaysia kerana mereka berurusniaga dengan pelangan seperti orang malaysia jual ayam di pasar raya. Lihat gambar-gambar di bawah ini. HUHUHU. Sumber Gambar


Amoi Cun 17 Tahun Ni Merupakan Pelacur Paling Laris Di Singapore!

Daripada Itali hinggalah ke Colombia dan Amerika Syarikat, isu skandal sex adalah paling popular buat masa ini. Mengejutkan pula apa yang berlaku di selatan tanahair, Singapura, negara yang membenarkan industri pelacuran itu turut bergelumang dengan skandal seks ini.

Kisah mengenai seorang gadis escort bawah berusia 17 tahun pada tahun 2010, yang menipu mengenai umurnya untuk berkhidmat di sebuah agensi pelacuran bakal mendedahkan permasalahan yang berangakai.

Ini termasuklah penglibatan beberapa pelanggan yang berjawatan utama di dalam kerajaan seperti pengetua sekolah yang terpaksa melepaskan jawatannya akibat dari perkhidmatan yang diberikan. Pengetua itu membayar $1000 untuk adakan hubungan seks dengan pelacur yang berusia 17 tahun.

Berikut adalah contoh iklan yang dipaparkan oleh agensi tersebut:
Chantelle

18 yrs old, Singapore Chinese

Student and Part Time Model
1.60m tall, 48kg, Cup C.
Bubbly girl. New to escort trade.
Berikut adalah screen shot iklan dari lama web agensi tersebut sebelum di sekat oleh pihak berkuasa Singapura.

Sumber mendedahkan nama sebenar gadis tersebut adalah Step dan beliau adalah pelajar di ITE. Lelaki-lelaki yang terlibat menyangkakan mereka melakukan hubungan seks dengan wanita berusia 18 tahun, tetapi akhirnya terkantoi apabila usia sebenar gadis itu baru mencecah 17 tahun.
Sumber turut mendedahkan, 44 orang telah ditahan, termasuklah pengetua sekolah, pegawai bank, pegawai kerajaan, peguam dan ramai lagi akibat dari pembohongan yang dibuat oleh gadis ini.

Gadis 14 Tahun Sudah Ada Rangkaian Pelacuran Internet

British Columbia: Dalam usianya yang masih 14 tahun, seorang gadis nekad membuat perniagaan pelacuran. Dia menjadi germo dan merekrut gadis remaja menjadi pelacur secara online. Sebelum ini dia hanya menjual dirinya
sendiri, namun berinisatif ‘melebarkan sayap’.
Si gadis yang tidak dapat disebut namanya kerana usia yang masih sangat
muda, tinggal di British Columbia, Kanada. Dia mengiklankan para gadis
tersebut di Craigslist, website dikecam kerana mempromosikan pelacuran.
Perbuatan memperdagangkan seks perempuan di bawah umur jelas tidak dapat dibenarkan. Iklan pelacuran kini dihapuskan Craigslist, yang juga
membantu penyiasatan polis.

Suami Terkesima Apabila Mengetahui Pelacur Yang Dilanggani Isterinya Sendiri

WARSAW - Seorang lelaki hidung belang terperanjat di pusat sebuah pelacuran kerana sang pelacur yang hendak disewa ternyata isterinya sendiri?

Seperti dikutip Reuters, lelaki tersebut benar-benar terkejut setelah membuka pintu bilik pelacuran. Bagaimana tidak, seorang wanita seksi yang tengah duduk di atas ranjang adalah isterinya sendiri.

"Saya sungguh tercengang! Saya berfikir saya sedang bermimpi," ujarnya kepada suratkhabar setempat.

Selama ini, lelaki itu tak pernah menyangka isterinya bekerja sebagai penjaja seks komersial. Sepengetahuan dia, isterinya bekerja sebagai kpekerja di salah satu kedai di pusat kota. "Isteri saya pernah minta izin kerja untuk mendapat penghasilan tambahan sebagai pekerja kedai," tuturnya.

Akibat insiden memalukan itu, pasangan yang telah 14 tahun menikah itu pun akhirnya memutuskan untuk bercerai. Kini, mereka pun menjalani hidup masing-masing. Tak ada yang tahu, apakah perceraian itu menciptakan hubungan baru sebagai pelanggan dan pelayan seks?

Sekolah Untuk Pelacur Di China

Pelacur di China turut ada kelas tuisyen yang perlu mereka hadiri bagi meningkatkan kualiti dan prestasi servis mereka. Sila teruskan bacaan untuk melihat suasana kelas tuisyen tersebut.
Kebanyakkan daripada mereka terdiri daripada model, lepasan universiti dan pelbagai latar belakang. Akibat peluang peluang pekerjaan yang terhad dan mahu hidup senang di China, mereka sanggup gadai maruah. Namun, itu bukan alasan untuk buat kerja terkutuk ini. Seorang pelanggan tetap turut memberi komen yang berbunyi, “Patutlah servis yang mereka tawarkan amat bermutu dan berprestasi tinggi macam RON97. Mereka telah dilatih secara profesional dan ketat.”


Hatyai Malaysia Di Pucong Selangor

KUALA LUMPUR - Daerah Puchong di Selangor yang selama ini terkenal sebagai pusat pengeluar pelbagai barang industri kini bertukar imej sebagai bandar yang menyediakan khidmat urut dan seks secara berleluasa.

Tinjauan Kosmo! di kawasan tersebut baru-baru ini menimbulkan kejutan apabila jumlah pusat urut dan seks bukannya seberkurangan sebaliknya bertambah kepada sekurang-kurangnya 40 buah.

Bagi sesiapa yang sekali-sekala berkunjung ke Puchong pada waktu malam pasti terkejut dengan gemerlapan lampu-lampu neon menerangi unit-unit kedai yang dijadikan pusat seks.

Dipendekkan kata, kewujudan pusat urut seks di sekitar bandar ini sejak empat tahun lalu menukar imejnya seakan-akan Hatyai di Thailand yang terkenal dengan tawaran khidmat seks.

Lebih memburukkan keadaan, bisnes haram itu bukan sahaja semakin berkembang malah menyaingi kepesatan aktiviti perniagaan komersial yang terdapat di situ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Outbrain