Thursday, April 21, 2011

25 Jenis Perempuan Yang Lelaki Menyampah


1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!

6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial.

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)

9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan? 

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau

23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siot

credit to penebukkertas @ i-share.ws

33 comments:

Anonymous said...

haha..kadang lwk juga post admin yg ni...benci sesngt karh..pe pun..mmg bnyk oreng cam tu tk d nafikn..!so dengar2 n renungkn la ye tak.laki ke pompuan ke dlm dunia yg havoc ni..mcm sama je lah.dua2 kerek..ckp tk sropa bikiin

Anonymous said...

kepala dia lah! HAHA! kelakar lah orang yang post ni.kenapa hidup kau nak judge kepala datuk muka orang siaa? memang aku admit sama je dohh semua orang,tapi cuba kalau one day kau dapat bini macam tu SERABAI sia kau!

Anonymous said...

HAHA! great man!

Awan Fantasia said...

maknanya mmg menyampah sangat..cz dh banyak blog buat artike nie..

Jom Tengok :
Koleksi Kek Yang Menakutkan Untuk Dimakan!!

dakwat hitam said...

ayat dye memang TERBAEK!!!!
tapi aku tak tau la pc aku yang problem ke @ tulisan kat atas ni yang nak dekat same ngan colour background....
memang sakit mate la kan nak membacenye...

Anonymous said...

klu da terasa 2,ubah2 lah perangai2 ye...jgn salahkan org je....tgk kesalahan diri sendiri dulu...anyway,nice article..

Anonymous said...

btol la pe y ko ckp tp asl ko mcm anty gile kt pmpuan

Anonymous said...

mcm anti kat some1 jerk..hurmmm.....

Anonymous said...

aku lelaki and kebanyakkan yang kau nyatakan dkt sini tak betul pun, baik buat list 20 jenis perempuan yang kau benci je. ni berdasarkan pendapat kau, bukan pendapat lelaki. yang diaorang pun ye ye kan aje adui setiap orang ada pendapat sendiri tkpayah la nak ikut yang orang lain punya

schasya said...

hahahaaa lawak2 !

kin said...

HAHA MANTOP !!! TP AYT KO KEREK SANAD LHA BHAI ,, MCM BGOZZZZZZZZ JEX , HAHA ,,

Anonymous said...

ha3...terbaekkkkk abes ar..sy pon x suke pmpn yg camtu..wlpon sy sndr pmpn...

Anonymous said...

waa...ayat yg pling aku stuju = 3,4,5,9,10,11,18,20,22,23 n 25...haha, ak mmg x ske org cmni..bkn sbb skong admin...nk2 ayat 9,10 n 11...admin mmg terbaek la..tp, ayt tu mcm kurang span la..klau bleh x yah ltak prkataan bodo, taek n sbgainye...haha

Anonymous said...

terbaek la brader!!!geng2 pmpuan camni layak dikomen aje bro!!haha besepah2 kt fb gmbr makhluk2 pelik cam sial ni do...

World Peace said...

tu diaa.. 2000++ like.. page views tuk entry ni dah dekat 20k... peargh... tabik la gua kt penulis asal, tak tau la sape...

Thanks kpd yg bagi komen2 semua... korang memang terbaek...:)

Perfidious said...

Bro, best gila baca.

Anonymous said...

bahhahahaha budak nama kin macam pompuan ade ciri2 diatas jer... ayat lu pun betina mcm gud2 jek bodo ahhaa

Anonymous said...

Ada x artikal bila perempuan myampah dengan lelaki...xadil jugak kalau lelaki judge perempuan...anyway...sgt bterus trang...tp kerek tlebih....mcm sme prangai je ko dgn tingkah laku perempuan yg ko taip 2..hahahhahahahaa

World Peace said...

memang ade pun, kat sini:
26 Jenis Lelaki Yang Perempuan Menyampah

FAdzrul said...

yg no 4 & 23 tuh serious aku cakap betul... naik geli badan aku, nak je bagi free2 sebijik penampar

mohd farzuk said...

ni la golongan sial yg byk ada kt fb ni...dorg ni mmg sial.waaakakakaaaa...ko mmg best bro..

Unknownymous. said...

sya sbgai prmpuan stuju dgn kesmua 25 fakta2 ini

emaluvnsync said...

aku setuju gak ngan statement ni cume tak setuju ngan no 5, 9 ngan 20.. sebab tak la berdose pon kalau kite tulis perasaan kite kat status.. tu la gunenye FB.. lau tak campak je laptop tu... tak pyh ade FB... yg lain aku setuju sgt...

AOK said...

bodo2 jek article nie..
aku rase article bkn drpd lelaki..
tp drpd prmpuan hodoh yg xdpt prhatian drpd org ramai..
nie msti kes hasad dengki kt kwn kw yg "hot stuff"..
haha!

♥ shi Qin ♥ said...

haha . bestBest ! suke bace ! tergelak2 owg bace . tapi mmg betol pown , aku yang pompan neh pon GELI tgok pompan yang cam 25 ciri2 kat atas uhhh . welllkkk !

cik yuyun & mr.bayc said...

AQU KOMPEM..25 CIRI2 NII...MMG BAKAL BINI KAW......

OR BEKAS AWEK KAW....

OR BEKAS BINI KAW~~~~

eyda said...

amekaw..hahaha.. kne sebijikk! =P

Lina Erlinda said...

terbaek beb. . !

nazzaman said...

pergh!! ayat! mmg baek! hahaha~~
ko wat aku terguling2 gelak der...
ade betol gak la.. pe yg ko ckp tu...

tp ade gak yg kurang tepat nye...

Amirah Mior said...

haha! lawak sangat ;)

Amirah Mior said...

lg 1,, buangla gamba kat atas tu., tak baik la., huhu..

aDiNDaNiL said...

betul8 nil sndr nyampah ehhe

Miss FieRa said...

best giler la...mmg terbaik. klu aku bg kawan baca kompem terasa.miahhahahahhaa..... sbb aku pon x suka juga bila pompan wat cm tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Outbrain