Monday, May 16, 2011

26 Jenis Lelaki Yang Perempuan Menyampah

Entri ni adalah balasan drpd kaum hawa berkenaan entry 25 Jenis Perempuan Yang Lelaki MenyampahSo, let's check this out guys:


1. Lelaki yang tak boleh bagi komitmen. Katanya rilek dan belum puas enjoy. Ini ke calon nak buat suami? Say sorry and goodbye la..


2. Perempuan paling benci bila lelaki tu tak berdikari dan suka mengeluh. Asyik nak mengeluh je. Asyik nak harap semua orang buatkan. Ingat ada babu nak layan? Ko ingat tenaga org ni free ke? Ada kaki, ada tgn, buat la sendiri.


3. Style lelaki manja dan mengada-ngada. Euww.. geli betul la. Harap muka je handsome tapi rupanya tidur pun still bawah ketiak mak.. ish.. awek pon tak ingin laki anak mak ni.. orang laen pon ada mak gak.. tapi tak la over macam kau.


4. Lelaki ego buat perempuan menyampah je. Meluat tau tak? Ko ingat ko macho sangat ke? Ego tak bertempat. Blah la..


5. Asyik dia je betul. Semua dia nak menang je. Da la tak nak mengaku kesalahan sendiri. Pastu pepandai je tuding salah tu pada orang lain. Dasar jantan tak guna.


6. Lelaki ni pendendam. kalau da break. Tak payah la nak meroyan.. memang ko gila talak ke? Sampai nak ugut-ugut plak? Bodoh ke ape? Sape nak org meroyan mcm ko.


7. Rambut cacak budget mcm david beckham ke? Jgn perasan la. Jgn nak budget hensem sgt la.. style konon! Bila keluar bukan main hensem. Bukan main bersih lg. Tapi part rumah, pehh.. mcm tongkang pecah. Mcm kapal nak karam. Pengotor plak tuh.. bakal mentua confirm reject.


8. Seluar londeh-londeh. Nak tayang bontot pe? Ke nak tayang ‘adik’ kau? Dasar jantan gila seks. Tak cukup duit ey nak beli seluar yang sempurna cket?


9. Menyampah betul lelaki kedekut. Dengan awek sendiri pon kedekut sgt. “ u nak buat ape dgn duit ? ckup la I bg rm5.. u ni boros la..” Ape punye perangai la.. tp kalau dgn kwn2, sanggup berhabis… sanggup hutang sana sini… masuk buku! Enjoy sana-sini. Bile susah, awek juga dia cari. Apsal tak cari kwn2 kau? Bodo punye jantan! Sial…


10. Ish. Pompuan mmg fedup dengan laki yg suke ungkit ape kebaikan yg dia buat. Ape yg dia korbankan.. ingat pompuan batak sgt ke? Nak bajek cool la tuh.. sial la wey.. stakat ko nak bgtau satu dunia kebaikan kau, ko mmg xdpt pahala.. dpt dosa je lebeyh


11. Hisshh.. rimas betul. Jgn mengongkong bole x? ko bkn cpe2.. belum jd husband pon. Mak bapak pon tak kesah. Ko nak sibuk2 apahal? Nak g sana sini kena report. Tiap2 minit nak bgtau buat ape? Ape seyh kau? Sial la wey.. mcm xde life tau x!


12. Ah! Yg ni lgi pompuan benci. Jgn nak budget single bole x? ckp je la kau da tunang. Kau da kawin. Susah ke? Xde pompuan nak lyn laki yg gatal2 mcm ni. Ada awek, da ada bini, gatal nak cri lain! Elak kenen simbah asid je.. pegi jauh2.. syuh2..


13. Mata keranjang! Cungkil bijik mata baru tau. Biar buta. Pantang nmpk pompuan lawa, sume kau nak kebas. Ko ingt ko hensem sgt. Muka bersepai. ada haty nak usha.. geli la sial.. euww..


14. Tak malu ey mintak pompuan belanje? Tak gentlemen langsung. Tampal muka kau dgn kulit babi. Nak harap duit pompuan je.


15. Bola. Bola. Bola. Bila musim bola je. Kau msty lesap. Hilang entah ke mana. Bile time mkn ko ada. Tau pulak ko tidur. Nape ko tak mkn je bola tu? Fanatic sgt. Mcm la kau yang main dlm liga eropah tu.


16. Susah btol ko nk bls mcj & pick up call? Dah mati ke? Bgus la. boleh cri yang laen. Buang je henpon tu kat laut.. bg jerong mkn.


17. Pakai bju da mcm pompuan. Ikot shape. Ingat kau lawa sgt ke? Mcm mak nyah. Klu yg keding, lg mcm cicak kobing sial.. tgk pon mcm nak t’keluar isi perut. Muntah hijau.


18. Laki kalau merajuk kalah pompuan. Sakit pale otak nak lyn jantan mcm ni. Better bye2 je..


19. Bulu kaki kau da la serabut. Ada haty nak pakai suar pendek. Bulu da la mcm gorilla. bulu ketiak lg la.. simpan pjg2.. nak muntah tau x! dgn bau nye.. pergghh.. boleh gila..


20. Cepat sgt kecundang! Belum ape2 da tewas. Ape punye jantan la kau ni.. baru suruh lawan cket, da lembik. Cmne la nak jd pelindung pompuan? Tak guna langsung


21. Jangan nak yakin sgt. Esok kecewa, nak gelak2kn ko kuat2.. boleh?


22. Hishh.. tak suke la pakse2 ni.. ingat ni adik dia ke? Helooo.. ko ingt org akan hepi ke if ko wat cmtu? Makin benci ade la wey..

23. Lelaki tunduk! Ikot je ape org suruh. Agaknya, kalau org suruh mkn taek, ko mkn kan?


24. Bajek kau tau sume la.. bile suruh tunjuk, ko ckp ko lupe la.. tak ingat la.. poooraaahh.. penipu je lebey.. bacin sial jantan mcm ni.. apa pun x boleh.


25. Lelaki yang tak caring & tak amek berat lgsg. Ko xnk layan ey? Xpe.. ok. Fine! Cri je laki lain.. apa ada hal.. zaman hari ni, sume pompuan makin cantik la.. ko rasa adil ke laki serabai, selekeh dpt pompuan cantik? Mcm pinang di belah kapak! Cermin diri kau dulu.. beli cermin besar2 tau!


26. Suara kau dan kawan2 kau sgt memekak! Kalau boleh nak satu dunia dgr suara kau yg merdu bak katak! Konon nak bajek cool la.. heloo.. ko mmg agas ey?

Sumber: Leklu

18 comments:

Anonymous said...

tertinggal satu...
lelaki yg suka ckp besar~
mcm dunia dye je ley pegang padahal dr segi lahiriah pown dah nmpk kau tu zero.. ckp je hebat padahal xde ape2 shit~ bosan larh nk dgr citer dongeng kau tu~

Anonymous said...

ape pnye turrr.. laki duk bwh ktiak mak pon salah.. bgos la 2.. skurg2nye smpai mak dy tua pon ade org jage.. bkn jnis yg ade mak ayah, pas2 wat ayt duk bwh ketiak mak lah ape lah, last2 lau ade pape mslh mak n ayh yg ko duk bwh ktiak 2 jgk tlg.. stu ag.. ko ppuan, xpe la lau ko tanak mati bwh ktiak mak ko pon, syurga ko kt tapak kaki suami lpas kawen.. lau kau xkawen, ko ta kn kemane.. tggung jwb sbg anak 2 ade.. itu pon tala pikey ka?? stu ag.. adat ar 2 laki ske tgk bola.. dh 2 sukan yg bole dorg join.. drpd korg, spent mse kt dpan tv tgk AF lah, pas2 kjadah pe tah yg mnari2 tuh.. lau bnda yg dorg tyg 2 ade faedah taper gak.. lau bola ni ade la jgk faedah dy, skurg2nye laki 2 bole praktikkn mse dlm field or mne2 court futsal.. tp kalo AF? korg nk praktik kn kt mane??? dlm blik kalis bnyi bole la.. kalo kat lua ta pyah, wat tmbh dose laki je denga sore ko 2.. stu ag, dh lau laki srabai tp mkwe cntik npe?? salah ke?? dh lau jdoh dy dpt ppuan cntik nk wat cmne.. cntohnye ak.. mke lgsg ta hnsem.. tp dpat mkwe bole la taan, bg kt laki brebot kot.. tp ta jd stu mslah pon.. laen kali lau nk ckp pape, gne akal, jgn gne akar.. sbb tade gne..

Anonymous said...

ape kejadahnye neh. ko nk balas kes perempuan org menyampah pun agak2 ar. point ko mostly ikut napsu ko. bukan dari pandangan umum. gune akal weh. ok? (:

Anonymous said...

Kalau dah dari tulang rusuk tue, memang bengkok je lah... tak akan lurus punyalah... Walhal kt neraka nanti, paling ramai adalah golongan.... lu pikirlah sendiri. Allah s.w.t. lebih mengetahui mengenai penciptaan kaum Adam, cuba katakan... yang mana lebih baik ? Monogamy atau Monotheism ?? Jawab hari ini.. dan pastikan jawapan yang sama di akhir usia dan akhirat nanti... Renung2 dan selamat beramal.

Fayy Azmi said...

haihhhh , aku ta kesah laki cmne tp yang 15 tu jangan lahh menyampah . Atleast die g tengok bola bukan g clubbing kan ? kan :))

Anonymous said...

salah ke tengok bola ni?bola lg ok drpd sesetengah pompuan yg buang mase layan drama yg sah2 tipu,pastu siap nangis2 mcm hilang mak je.

Anonymous said...

elleh, mcm la ppuan ta pnah ckp besa.. mcm la ko ta pnah sembang citer dongeng.. pastu citer lak wat bajet 'ntah pape la mamat tu, tgk2, mcm la dy ensem sgt'.. ey ko ta seda ke bkn dy tgk kt ko bkn sbb ko cntik, dlm ati dy ckap 'da la mke simpang kenderaan, gedix plak'.. tade sivik pnye ppuan.. ta la pikey guna akai..

Her guardian angel said...

Lets the game begin...
You cakap perempuan,si@l,
perempuan cakap you,sh*t..
baguslah tu...generasi muda zaman sekarang....menyumpah sana,menyumpah sini,bajet cool....

Puhlease......
"Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik,begitu juga perempuan yang baik untuk lelaki yang baik"

Korang cakap orang macam tu,korang sendiri pun lebih kurang sama je...Memalukan

Farhan said...

Immature, is all I can say.

Cik Jaza Rieyfa said...

masing2 ade kekurangan laa... be matured ok???

zuff said...

fikir dulu baru cakap,bukan cakap dulu baru pikir...

faqiehariff said...

abis tu...lu nak laki mcam mna??sume x boleh...setiap insan di cipta an x sempurna..tapi mata hati lu orang yng membuat an seseorg x kira laki @ pmpun itu sempurna...

Muhammad Fahim Shafie said...

yg no 3 7 9 14 15 16 17 19 20 21 23 26 tu over sgt la

komen ini hanyalah utk org yg menulis dan org yg menyokong nombor2 di atas

3=bia la die nk manje mengada2 bukan kacau ko pun
7=die nk bajet hensem ke ape bkn jadi ape pon,kalo hodoh ko kutuk, daripada ko x pakai tudung lagi bodoh
9=yg ko minx2 duit pasal ape ko miskin sgt ke??mak bpk bagi duit beli bende2 bodoh
14=ko bising laki x belanje ko pun same nk tmpal kulit babi plak
15=apasal plak ngan bola,daripade ko tgk af tu buat dosa dgr suare pompuan lagi bgos tgk bola
16=bia la die xnk pick up call ke bls mcj ke itu pon nk cari lain,dasar pompuan x malu tuka2 balak
17=bia la die pakai baju cm pompuan ko x mati pon x sakit pon sebok ape igt pompuan x pakai cam laki??? pakai jean tu laki nye sluar
19=mcm la kaki ko xde bulu igt ko wangi sgt x sedar diri,bodoh
20=cpt kecundang???ko lwn tgk bising plak
21=lgi bgos yakin dari ko xde keyakinan
23=ko bajet brani sgt pegi la lwn bodoh punye orang
26=ko mcm x pnh melalak kuat2 plak bising plak

RZ said...

semuanya terarah kepada ketidakpuashatian
si penulis/pencipta ayat..
sekadar ayat yang biasa-biasa sahaja..
ada lagi yang lebih penting di dunia yang sementara ini.. Fikir-fikirlah.!

Unknown said...

aku sa org yg tulis ni x bapa nk matang kot ..... laki gan ppn sling memerlukan .... so slng tolong menolong la yer :D

Unknown said...

xmatang langsung .... laki ga ppn saling memerlu kan .... klw x xda la Allah cipta an Adam Dan Hawa ....

emmetfadhlan said...

hahaha....point mcm kena kat diri sendiri ja....xgeneral langsung....laki serabai pun kalo kaya xpa....pompuan kat MATA DUITAN....HAHAHA

@_@ said...

Serius ckp....org yg buat bende ni mmg org yg trbodoh skali didalam dunia ni....serious said~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Outbrain